page_banner

Wilujeng gabung sareng kami janten agén grosir peuntas laut.

Produk naon?
Batré gaganti asam-timbal lifepo4: 12.8V 50Ah / 100Ah / 150Ah / 200Ah / 300Ah jsb
Sistem Panyimpenan tanaga surya: 48V 50Ah, 48V 300Ah, 48V 600Ah
Produk anyar dileupaskeun di hareup

Naha gabung sareng kami?
Latihan sareng bimbingan téknis 1 Bulan
Nyayogikeun asesoris anu aya hubunganana
Strategi potongan harga taunan
Jaminan produk jangka panjang sareng layanan purna jual
Salawasna tetep ningkatkeun produk urang pikeun nyocogkeun ka pasar


Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0