page_banner

Lithtech TE12300 12.8V 300Ah RV Batré pikeun Ngaganti Asam Timah 12V 300Ah Batré LiFepo4

kuantitas:
  • TE12300
  • Lithtech
  • TE12300

Éléktronik
Ciri
Tegangan Nomonal 12.8V
Kapasitas nominal 300AH
Énergi 3840WH
Résistansi internal ≤15mΩ
Siklus Kahirupan ≥5000 siklus @ 0,8C100%DOD
Bulan Self Discharge ≤3%
Éféktivitas Muatan 100% @ 0,5C
Éféktivitas Discharge 96%-99% @1C
Muatan Standar Tegangan muatan 14,6 ± 0,2V
Mode ngecas 0.2C ka 14.6V, teras 14.6V, muatan ayeuna
nepi ka 0,02C (CC/CV)
Charger Ayeuna 50A
Max.Muatan Ayeuna 100A
Ngecas Cut-off Tegangan 15.6±0.2V
Ngaluarkeun Standar Arus kontinyu 100A
Max.Arus pulsa 260A(<5S)

Discharge Cut-off Tegangan

8V
Lingkungan Suhu muatan 0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32F mun 113F) @ 60 ± 25%
Kalembaban rélatif
Suhu ngaleupaskeun '-20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4F mun 140F) @ 60 ± 25%
Kalembaban rélatif
Suhu Panyimpenan 0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32F mun 104F) @ 60 ± 25%
Kalembaban rélatif
Tahan Lebu Cai IP56
Mékanis Tipe sél LiFePo4
Kasus palastik Kasus palastik
Diménsi (di / mm.) 520 * 268 * 220 mm
Beurat (ibs/kg.) 28kg
Terminal M8
Sertifikasi ISO9001/UL/CE/MSDS/UN38.3
SOC (pilihan)

Nunjukkeun

Tumbu Gancang

TAROS KAMI

Surat: info@lith-tec.com
Telepon: +86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalkeun talatah Anjeun

Inquire Basket (0)
0