page_banner

Lithtech LT12150 Deep Cycle Rechargeable 12v 150Ah Lifepo4 Solar Storage Car Batre Batre Litium Ion 12V 150Ah

kuantitas:
  • TE12150
  • Lithtech
  • TE12150
TE12150 Litium Beusi Fosfat Batré
Tegangan nominal 12.8V Diménsi 532 * 207 * 215 mm
Kapasitas nominal 150Ah Beurat 17 Kg
Kamampuh @ 20A 450 mnt Tipe Terminal M8
Énergi 1920Wh Bahan Kasus ABS
Résistansi ≤30 Perlindungan kandang IP55
Efisiensi 99% Tipe sél Prismatik
modul maksimum dina runtuyan atawa paralel 4 Kimia Lifepo4
Maksimum Continuous Discharge ayeuna 100A Konfigurasi 4S3P
Puncak Discharge ayeuna 260A≤5s Nyarankeun muatan ayeuna 5A-50A
BMS dishcharge ayeuna cut-off 300A±50A muatan maksimum ayeuna 100A
Nyarankeun tegangan low megatkeun sambungan 8.8V Nyarankeun tegangan muatan 14.2v-14.6v
Suhu Discharge -20 nepi ka 60 ℃ BMS muatan tegangan cut-off 15V
Suhu muatan 0 nepi ka 45 ℃ Sambungkeun deui Tegangan 14V
Garansi 5 taun waktos siklus 5000+

12v 150ah

Lithtech TE12150.pdf

Tumbu Gancang

TAROS KAMI

Surat: info@lith-tec.com
Telepon: +86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalkeun talatah Anjeun

Inquire Basket (0)
0