page_banner

Lithtech LT12150 Daur Daur Rechargeable 12v 150Ah Lifepo4 Panyimpenan Surya Car Batré Lémium Ion Batré 12V 150Ah

Jumlah:
  • TE12150
  • Lithtech
  • TE12150
Batré TE12150 Batré Batré Fosfat
Tegangan Nominal 12.8V Diménsi 532 * 207 * 215mm
Kamampuh Nominal 150Ah Beurat 17Kg
Kapasitas @ 20A 450min Tipe Terminal M8
Énergi 1920Wh Bahan Kasus ABS
Résistansi ≤30 Perlindungan Kandang IP55
Kekecapan 99% Tipe Sél Prismatik
Modul maksimum dina séri atanapi sajajar 4 Kimia Lifepo4
Arus Maksimum Kontinyu ayeuna 100A Konfigurasi 4S3P
Puncak Ngaleupaskeun arus 260A≤5s Nyarankeun muatan ayeuna 5A-50A
Ngepaskeun piring BMS ayeuna dipotong 300A ± 50A Arus muatan maksimum 100A
Nyarankeun pegatkeun tegangan handap 8,8V Nyarankeun tegangan muatan 14.2v-14.6v
Ngaleupaskeun Suhu -20 dugi ka 60 BMS muatan tegangan dieureunkeun 15V
Suhu muatan 0 dugi ka 45 Sambungkeun Tegangan 14V
Garansi 5 taun Waktos siklus 5000+

12v 150ah

Lithtech TE12150.pdf

Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0