page_banner

Litium LiFePO4 48V 100Ah Batré kalayan Batré BMS 51.2KWh Lifepo4

Jumlah:
  • TE4000
  • Lithtech
  • TE4000

Batré cadangan standar LTC-LFP48-100 didasarkeun kana batré litium fosfat batré tina batré Bonnen. Éta parantos dirarancang pikeun nyayogikeun kakuatan cadangan kanggo alat-alat télékom. Éta ngagaduhan kaamanan anu saé, kapadetan énergi tinggi, umur panjang, kinerja suhu anu saé, kakuatan héjo nembé kaamanan anu hadé sareng reliabilitas anu luhur. Pakét batré fosfat beusi fosfat beusi 48V 100Ah dikembangkeun pikeun pangrojong komunikasi, anu seueur dianggo di base station komunikasi, kamar mesin calakan, monitoring kaamanan masarakat sareng lapangan sanésna.

 

Spésifikasi

Modeu TE4000B
Voltaseu 48v
Kamampuh Nominal 100Ah
Résistansi Batin 20mΩ
Suhu ngagawekeun 0-45
Tegangan Ngimbangan 56-57.6V
Tegangan Ngapung Ngapung 54.4-56V
Muatan Ayeuna 50A
Kisaran Tegangan Kaluaran 40.0-57.6V
Max Kaluaran Ayeuna 50A
Beurat 56Kg
Diménsi 484 × 500 × 133mm

 

Pakét batré 48V - Litium-Beusi-Fosfat (LiFePO4) 100Ah
• umur tinggi: dua rébu siklus sareng langkung (tingali bagan)
• debit jero diidinan dugi ka 100%
• Kimia Lusium Fosfat Béstat Ultra aman (teu nganggo termal,
henteu aya résiko seuneu atanapi ledakan)
• Dipasangkeun BMS (Sistem Manajemén Batré): ningkatkeun umur hirup
AND ngamankeun batréna
• Henteu Kalungguhan, teu aya logam beurat, teu aya unsur toksik
• Hirup almenak> 10 taun
• Kuatna suhu anu hadé (-20 ° C dugi ka +60 ° C)
• kakuatan konstan nalika debit (résistansi internal pisan low)
• Rugi pisan Peukert (épisiénsi énergi> 96%)
• Pelepasan diri pisan lemah (<3% per bulan)
• Teu aya mémori e
• Ngeunaan 50% torek sareng 40% langkung alit tibatan sami sareng Lead-AGM
batréna kalayan énergi anu tiasa dianggo sami

 

Aplikasi

  • Stasion Telecom Basic
  • Puseur data
  • Lemari Telecom outdoor
  • sistem hibrid surya
  • Sistem panyimpenan énergi bumi

Fitur

  • standar 19 inci desain 3-rak-mount
  • Kontrol batré bina pikeun operasi anu épisién
  • Komunikasi lengkep
  • Cocog sareng alat-alat telekomunikasi standar. Ngarojong sambungan paralel antara batré.

Kauntungannana

  • Langkung kabinet pikeun alat-alat ngahasilkeun nilai
  • Kirang beurat kanggo situs dipasang tiang
  • Henteu peryogi sistem pendingin anu aktip
  • Réliabilitas operasional anu luhur
  • Hirupna langkung ti 10 taun dina + 25 ℃

48V 100Ah battery

48V 100Ah battery

Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0