BG-2

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. Mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus kana R&D sareng pamasaran produk batré anu tiasa diisi ulang. Kalayan kreativitas téknis sareng manajemén ilmiah, Lithtech parantos ngadegkeun tim kelas munggaran insinyur, désainer, inovator R&D, manajer produk, jaminan kualitas sareng penjualan / palanggan. Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur,
Kami ogé nyayogikeun jasa lengkep produk batré khusus, kalebet desain batré, pamekaran, sel seleksi sareng BMS, Charger, Kami ngaladénan sajumlah pinuh solusi batré sareng sumber daya balanja hiji-hiji pikeun konsumén. Kusabab kitu beuki seueur jalma terang Littech Energy di bumi sareng luar negeri.
Produk batré litium kami seueur dianggo dina cadangan UPS tow munara Telecom 、 Sistem panyimpen énergi surya vehicles kendaraan listrik 、 AGV-Golf-cart 、 Street-cleaner 、 electric-motor 、 lampu jalan surya 、 sareng alat-alat listrik jsb.
Sakumaha urang sadayana terang, batré litium mangrupikeun sél batré anu paling seueur dianggo dina industri éléktronik. éta beurat enteng, lingkungan, umur siklus panjang, janten Éta bakal janten gaganti anu hadé pikeun batré asam-timah, Lithtech nyayogikeun naon anu anjeun peryogikeun.
Salaku salah sahiji perusahaan anu gancang ngembang tina alat batré anu dipasang / bungkus batré di Cina. Lithtech anom, energetic sareng kreatif, urang bakal teraskeun ngembangkeun produk kalayan ideu inovatif sareng téknologi terobosan kapayunna, Kami yakin urang tiasa nyandak dunya kualitas hirup anu langkung saé ku ngamajukeun téknologi batré litium dina sadaya aplikasi kahirupan urang.
Kahirupan Anyar Énergi Anyar Wilujeng sumping di Lithtech!

OEM / ODM

Kami gaduh pabrik standar anu dimodernisasi sareng dianggo langkung ti 100 padamel.

Sél

Kirimkeun produk inovatif di pasar dina langkung gancang; Ningkatkeun réliabilitas kualitas produk.

BMS

Upami diperlukeun, urang tiasa nawiskeun sertipikat rékaman éléktronik tapi dokumén aslina kedah disimpen di perusahaan.

CHARGER

urang gaduh désainer propésional anu kuat sareng teknisi pikeun nyayogikeun bantosan téknis.

MILESTONE

  • 2020
      • Ngamajukeun bungkus modul
      • Ngahontal ESS tingkat MW
      • Ngembangkeun sistem cadangan stasiun telekomunikasi 5G
  • 2019
    • Dileler salaku Natinal Hight-tech Enterprise

      Disatujuan ku Nasional "Merak Plan" proyék kerjasama Bakat

      Langkung 20.000 unit sistem batré litium parantos disayogikeun dina HESS sareng kandaraan kandaraan berkecepatan rendah

  • 2018
    • Rakan di pabrik Pack, tim pak profesional dibentuk

      Ngawangun kerjasama strategis sareng Perusahaan Kendaraan Lingkungan Nanning, Dalian Rongke Power, SIASUN

  • 2017
    • Lithtech didirikeun, ditujukeun pikeun nawiskeun solusi batré litium

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×

Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0