LLithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
LLithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
LLithtech 10KWh 51.2V 200Ah Power Wall Home Energy System

TENTANG KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk batré litium anu tiasa dicas. Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.

0
PRODUK
0
PASAR
0
NGALAMAN
0
Koperasi

PRODUK KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk batré Litium anu tiasa diisi ulang.
Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.
;
Lithtech TE24100 2kw Lithium Battery Ups Lithium Solar Battery LCD USB Deep Cycle Telecom 24v 100ah Lifepo4 Battery Pack
Lithtech TE24200 Deep Cycle 24V 200Ah LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Iron Rechargeable Battery
Lithtech TE12200 Deep Cycle Lithium Ion 12V 200Ah Lifepo4 Battery For Rv/Boats/Marine Use
Lithtech ESS Powerwall Hybrid 48V 200Ah LiFePO4 Lithium Ion Battery 48V 10KWh Home Solar Storage System Battery
Lithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
Lithtech TE12300 12.8V 300Ah RV Battery Pack for Lead Acid Replacement 12V 300Ah LiFepo4 Battery
Lithtech TE2000 48V 50Ah Lithium Battery 6000 Times Cycle Life Solar Energy Storage 48V 50Ah
Lithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
Lithtech TE12100 Solar Lifepo4 12v 100ah Lithium Iron Phosphate Battery Pack
APLIKASI

BLOG

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk baterai litium anu tiasa diisi ulang. 

Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.
 

Kumaha Janten Stasion Daya Panyimpenan Énergi langkung Aman Sareng Langkung dipercaya?

01-Naha panyimpenan énergi terpusat ngagaduhan résiko kaamanan? Urang tiasa ngajelaskeun tina sudut pandang dimensi énergi listrik. Tegangan sareng arus mangrupikeun hiji-diménsi, voltase saderhana, upami teu aya arus, teu aya bahaya, sapertos 10KV, garis tegangan tinggi 220KV, kami nganggo insulator kanggo c ...

2021 / Jun / Jum
Naon bédana sél surya sareng batré lithium-ion panyimpenan énergi

Batré surya mangrupikeun salah sahiji alat pembangkit listrik, anu henteu tiasa langsung nyimpen énérgi listrik, sedengkeun batré ion lithium mangrupikeun jenis batré panyimpenan, sareng teras-terasan tiasa nyimpen listrik pikeun pangguna pikeun dianggo. Dibandingkeun sareng neundeun énergi baterai lithium-ion, salah sahiji karugian sol ...

2021 / Jun / Salasa
Batré litium léngkah-léngkah sareng cara turun-turun

1. Batré litium uji dorongan-dorongan Mimiti, antepkeun batré litium lungsur ka 3.3V ngalangkungan chip step-down, teras pasihan kakuatan ka mikrokontroler sareng modul Bluetooth, sareng ngarencanakeun naékkeun ka 7V kanggo nyandak beban. Hasilna: Modél Bluetooth henteu tiasa dianggo sareng henteu tiasa dipilarian. Dipiceun ...

2021 / Jun / Salasa
Pangaweruh ngeunaan agén konduktif pikeun batré ion lithium

Salaku bagian penting tina batré ion lithium, agén konduktif, sanaos nyayogikeun sajumlah alit dina batréna, éta mangaruhan pisan kana kinerja batré ion lithium, sareng pangaruhna kana ningkatkeun kinerja siklus batré, pamekaran kapasitas, kinerja tingkat , sareng sajabana Pisan imp ...

2021 / Jun / Jum
Hak Cipta  2020 Shenzhen Lithtech Enegy Co., Ltd.

Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0