page_banner

Mirë se vini të bashkohen me ne për të qenë një agjent me shumicë jashtë shtetit.

Cilat produkte
Bateri lifepo4 zëvendësuese e acidit plumb: 12.8V 50Ah / 100Ah / 150Ah / 200Ah / 300Ah etj
Energjia diellore Sistemet e magazinimit: 48V 50Ah, 48V 300Ah, 48V 600Ah
Produkte të reja të lëshuara në të ardhmen

Pse të bashkoheni me ne
1 muaj trajnim teknik dhe udhëzim
Sigurimi i aksesorëve përkatës
Strategjia vjetore e zbritjes
Garanci afatgjatë e produktit dhe shërbim pas shitjes
Gjithmonë vazhdoni të përmirësoni produktet tona për t'iu përshtatur kërkesave të tregut


Lidhjet e Shpejta

NA KONTAKTONI

Posta:  christine@lith-tec.com
Tel: + 86-755-23772509
Celulari: + 86-15013751033
Faksi: 86-755-23772509

    

Lini mesazhet tuaja

Shporta e pyetjes ( 0)
0