page_banner

Bateri Lithium LiFePO4 48V 100Ah me bateri BMS 51.2KWh Lifepo4

Sasi:
 • TE4000
 • Lithtech
 • TE4000

Bateria rezervë standarde LTC-LFP48-100 bazohet në baterinë fosfat hekuri litium të baterisë Bonnen. Shtë krijuar për të siguruar energji rezervë për pajisjet e telekomit. Ka siguri të shkëlqyeshme, dendësi të lartë të energjisë, jetëgjatësi të gjatë, performancë shumë të këndshme të temperaturës, fuqi të gjelbër së fundmi me siguri të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë. Paketa e baterive të hekurit fosfat litiumi 48V 100Ah Backup është zhvilluar për mbështetjen e komunikimit, e cila përdoret gjerësisht në stacionin bazë të komunikimit, dhomën inteligjente të makinës, monitorimin e sigurisë publike dhe fusha të tjera.

 

Specifikimet

Modaliteti TE4000B
tensionit 48v
Kapaciteti nominal 100Ah
Rezistenca e Brendshme ≤20mΩ
Temperatura e punës 0-45
Tensioni balancues 56-57.6V
Tensioni i ngarkesës së notit 54.4-56V
Rryma e karikimit ≤50A
Diapazoni i tensionit të daljes 40.0-57.6V
Rryma maksimale e daljes 50A
Pesha 56 kg
Përmasat 484 × 500 133 mm

 

Paketë baterish 48V - Lithium-Iron-Fosphate (LiFePO4) 100Ah
• Jetëgjatësi e lartë: dy mijë cikle dhe më shumë (shih grafikun)
• Shkarkimi i thellë lejohet deri në 100%
• Kimi ultra e sigurt e fosfatit të hekurit të litiumit (pa ikje termike,
pa rreziqe zjarri ose shpërthimi)
• BMS i ngulitur (Sistemi i Menaxhimit të Baterisë): përmirësoni jetëgjatësinë
DHE sigurojeni baterinë
• Pa plumb, pa metal të rëndë, pa element toksik
• Jeta e kalendarit> 10 vjet
• Fuqia e shkëlqyeshme e temperaturës (-20 ° C deri në +60 ° C)
• Fuqia e vazhdueshme gjatë shkarkimit (rezistencë e brendshme shumë e ulët)
• Humbje shumë të ulëta të Peukert (efikasiteti i energjisë> 96%)
• Shkarkim shumë i ulët vetanak (<3% në muaj)
• Asnjë kujtesë nuk është ectct
• Rreth 50% më e lehtë dhe 40% më e vogël se Lead-AGM ekuivalente
bateri me të njëjtën energji të dobishme

 

Aplikacion

 • Stacioni bazë i Telekomit
 • Qendra e të dhënave
 • Dollap i jashtëm i Telekomit
 • sistemi hibrid diellor
 • Sistemi i ruajtjes së energjisë në shtëpi

Karakteristikë

 • modeli standard 19-inç 3U i montimit në raft
 • Kontroll i integruar i baterisë për funksionim efikas
 • Komunikimi gjithëpërfshirës
 • Në përputhje me pajisjet standarde të telekomit. Mbështetni lidhjen paralele midis baterive.

Përparësi

 • Më shumë kabinet për pajisjet gjeneruese të vlerës
 • Më pak peshë për vendet e montuara në shtylla
 • Nuk kërkohet sistem aktiv i ftohjes
 • Besueshmëri e lartë operacionale
 • Jetëgjatë më shumë se 10 vjet në + 25

48V 100Ah battery

48V 100Ah battery

Lidhjet e Shpejta

NA KONTAKTONI

Posta:  christine@lith-tec.com
Tel: + 86-755-23772509
Celulari: + 86-15013751033
Faksi: 86-755-23772509

    

Lini mesazhet tuaja

Shporta e pyetjes ( 0)
0