page_banner

Добредојдовте да ни се придружите за да бидете агент за веледрогерија во странство.

Кои производи
Батерија за замена на оловно-киселина во живо4: 12,8V 50Ah / 100Ah / 150Ah / 200Ah / 300Ah итн
Сончева енергија Системи за складирање: 48V 50Ah, 48V 300Ah, 48V 600Ah
Нови издадени производи во иднина

Зошто да ни се придружите
1 месец техничка обука и водство
Обезбедување на соодветни додатоци
Годишна стратегија за попуст
Долгорочна гаранција на производот и услуга по продажбата
Секогаш продолжувајте да ги подобрувате нашите производи за да одговараат на барањата на пазарот


Брзи линкови

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Пошта:  christine@lith-tec.com
Тел: + 86-755-23772509
Мобилен: + 86-15013751033
Факс: 86-755-23772509

    

Остави ги своите пораки

Анкет корпа ( 0)
0