page_banner

Lithtech LT12150 длабински циклус на полнење 12v 150Ah Lifepo4 соларна батерија за батерии за литиум јонски батерии 12V 150Ah

Квантитет:
  • TE12150
  • Литтех
  • TE12150
TE12150 батерија на литиум железо фосфат
Номинален напон 12,8V Димензии 532 * 207 * 215мм
Номинален капацитет 150Ах Тежина 17 кг
Капацитет @ 20А 450 мин Тип на терминал М8
Енергија 1920Wh Материјал на случајот ABS
Отпорност 30 Заштита на куќиштето IP55
Ефикасност 99% Тип на ќелија Призматичен
Максимални модули во серија или паралелно 4 Хемија Lifepo4
Максимална струја на континуирано празнење 100А Конфигурација 4S3P
Врвна струја на испуштање 260A≤5s Препорачајте струја на полнење 5А-50А
Тековно отсекување на BMS за садови 300А ± 50А Максимална струја на полнење 100А
Препорачајте исклучување на низок напон 8,8V Препорачајте напон на полнење 14,2v-14,6v
Температура на испуштање -20 до 60 Прекин на напонот на полнежот на БМС 15V
Температура на полнење 0 до 45 Повторно поврзете го напонот 14V
Гаранција 5 години Време на циклус 5000+

12v 150ah

Lithtech TE12150.pdf

Брзи линкови

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Пошта:  christine@lith-tec.com
Тел: + 86-755-23772509
Мобилен: + 86-15013751033
Факс: 86-755-23772509

    

Остави ги своите пораки

Анкет корпа ( 0)
0