. Agen Recruiting - Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.
page_banner

Sugeng rawuh gabung dadi agen grosir luar negeri.

Produk apa?
Baterei lifepo4 pengganti asam timbal: 12.8V 50Ah / 100Ah / 150Ah / 200Ah / 300Ah dll
Sistem panyimpenan energi surya: 48V 50Ah, 48V 300Ah, 48V 600Ah
Produk anyar sing dirilis ing mangsa ngarep

Kenapa gabung karo kita?
Latihan lan bimbingan teknis 1 wulan
Nyedhiyakake aksesoris sing gegandhengan
Strategi rebate taunan
Garansi produk jangka panjang lan layanan sawise-sales
Tansah nambah produk kita supaya pas karo syarat pasar


Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0