page_banner

Sugeng rawuh gabung kaliyan kita dados agen grosir jaban rangkah.

Produk apa?
Batere lifepo4 pengganti asam timbal: 12.8V 50Ah / 100Ah / 150Ah / 200Ah / 300Ah lsp
Sistem panyimpenan energi surya: 48V 50Ah, 48V 300Ah, 48V 600Ah
Produk sing dirilis anyar mbesuk

Napa melu kita?
Latihan lan pandhuan teknis 1 Wulan
Nyedhiyakake aksesoris sing gegandhengan
Strategi potongan harga tahunan
Garansi produk jangka panjang lan layanan purna jual
Tansah nambah produk supaya cocog karo syarat pasar


Pranala Cepet

KONTAK KAMI

Layang:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Telpon: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKE PESAN

Takon basket ( 0)
0