page_banner
  • Apa baterei lithium duwe efek memori?

    Apa baterei lithium duwe efek memori?

    Saben uwong wis krungu manawa baterei duwe efek memori, lan kinerja bakal kena pengaruh yen digunakake kanthi ora sengaja.Apa baterei lithium uga duwe efek memori?Nyatane, aku bisa menehi jawaban ing kene, supaya sampeyan bisa yakin manawa baterei lithium ora duwe efek memori!1. Apa iku...
    Waca liyane
  • Apa prabédan antarane baterei lithium lan baterei lithium wesi fosfat?

    Apa prabédan antarane baterei lithium lan baterei lithium wesi fosfat?

    Sifat beda, baterei lithium wesi fosfat: baterei lithium ion karo lithium wesi fosfat minangka bahan elektroda positif;baterei lithium ternary: bahan elektroda positif saka baterei lithium punika nikel kobalt lithium manganate utawa nikel kobalt lithium aluminate ternary posit...
    Waca liyane
  • Carane aman baterei lithium kanggo kendaraan listrik?

    Carane aman baterei lithium kanggo kendaraan listrik?

    Layanan baterei lithium aman.Baterei lithium sing saiki digunakake ing segara komersial yaiku baterei lithium Anhao.Baterei lithium sing aman iki minangka bahan sing sehat, ora beracun lan resik.Baterei litium ora tau mbebayani banget, nanging lingkungan operasi sing dibutuhake ora kudu ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa jinis paket baterei lithium sing kasedhiya kanggo peralatan reresik?Apa ciri-cirine?

    Apa sampeyan ngerti apa jinis paket baterei lithium sing kasedhiya kanggo peralatan reresik?Apa ciri-cirine?

    Klasifikasi umum kalebu jinis peralatan reresik: pembersih vakum, pembersih vakum, penyerap banyu, penggemar garing, scrubber lantai, penyapu, penyapu, blower salju, pembersih tekanan dhuwur, gerobak bledug listrik, pembersih tekanan ultra-tinggi, pembersih vakum industri, lsp. reresik mbah...
    Waca liyane
  • Apa ukuran baterei lithium ternary kanggo RV?

    Apa ukuran baterei lithium ternary kanggo RV?

    Apa sing kudu digatekake nalika tuku baterei lithium kanggo pasokan otomotif?Pira kWh baterei mobil Baterei RV yaiku 10 kWh.Umumé, konfigurasi paling dhasar saka RV yaiku baterei lithium, inverter, energi surya, mesin cuci, lan kulkas ing ndhuwur liter.Ing c...
    Waca liyane
  • Apa umur baterei lithium?

    Apa umur baterei lithium?

    Apa umur baterei lithium?Urip layanan baterei lithium-ion ing produk elektronik biasa kira-kira 5 nganti 20 taun, kanthi rata-rata 8 taun.Kanthi tingkat teknis saiki, umur layanan baterei lithium-ion ing kendaraan listrik mung udakara 3-5 taun.kapan...
    Waca liyane
  • Apa ukuran baterei kapal digunakake?

    Apa ukuran baterei kapal digunakake?

    Ana rong jinis baterei kapal, siji kanggo miwiti, sing kudu ngiwa lan nengen.Kapindho kanggo daya ing Papan.Umumé, baterei tanpa pangopènan utawa baterei sing diatur katup digunakake.Kapasitas kudu diatur miturut kabutuhan sampeyan.Ngisi daya baterei lan disk...
    Waca liyane
  • Apa pitung faktor sing mengaruhi kinerja siklus baterei lithium-ion?

    Apa pitung faktor sing mengaruhi kinerja siklus baterei lithium-ion?

    Apa pitung faktor sing mengaruhi kinerja siklus baterei lithium-ion?Siklus urip langsung mengaruhi umur layanan lan kualitas baterei lithium-ion.Kinerja siklus sing luwih apik, umur baterei luwih suwe, sing ora mung nyuda biaya panggunaan pangguna, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Baterei lithium dipérang dadi baterei daya?kapasitas baterei?Rate baterei?Carane mbedakake?

    Baterei lithium dipérang dadi baterei daya?kapasitas baterei?Rate baterei?Carane mbedakake?

    Apa baterei daya?Bentenipun antarane iku lan baterei biasa Sedhela njlèntrèhaké prabédan antarane baterei daya lan baterei biasa iku efek saka saiki discharge gedhe ing baterei 1. Kapasitas baterei beda Unit kapasitas baterei Sejatine AH utawa mAH, 1AH=...
    Waca liyane
  • Kepiye cara Baterei Lithtech kanggo Cukur Puncak?

    Kepiye cara Baterei Lithtech kanggo Cukur Puncak?Ing industri energi, cukur puncak nuduhake leveling puncak panggunaan listrik dening konsumen tenaga industri lan komersial.Puncak konsumsi daya penting babagan stabilitas jaringan, nanging uga mengaruhi biaya pengadaan daya: Ing m...
    Waca liyane
  • kawruh baterei Marine lan pancegahan pangopènan?

    kawruh baterei Marine lan pancegahan pangopènan?

    1. Baterei minangka jinis baterei.Fungsine kanggo nyimpen energi listrik sing winates lan digunakake ing papan sing cocog.Kerjane kanthi ngowahi energi kimia dadi energi listrik.Iki nggunakake piring timbal sing diisi timbal spons minangka elektroda negatif, piring timbal sing diisi timbal dioksida minangka t ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan kinerja lan karakteristik baterei lithium panyimpenan energi?

    Pira sampeyan ngerti babagan kinerja lan karakteristik baterei lithium panyimpenan energi?

    Masyarakat modern ora bisa dipisahake saka produk elektronik wiwit saka ponsel nganti stasiun pangkalan komunikasi.Dadi, kepiye sampeyan ngerti babagan kinerja lan karakteristik baterei lithium panyimpenan energi?Ayo tindakake Tuopai New Energy kanggo mangerteni.(1) Bobot netto padha...
    Waca liyane

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0