page_banner

Lithtech TE4000 48V 100Ah Baterai ESS Sistem Panyimpenan Energi Lifepo4 Baterei

Jumlah:
  • TE4000
  • Lithtech
  • TE4000

Lithtech TE4000 minangka baterei lithium siklus jero 48V 100Ah .Alternatif paling apik kanggo ngganti bank baterei Lead-asam ing sistem energi solar .Kanggo sistem energi sing bisa dianyari, TE4000 kompatibel karo umume merek inverter kaya Victron / Growatt dll.

 

Baterei lithium Lithtech TE4000 48V 100Ah minangka baterei kinerja dhuwur sing bisa digunakake kanggo instalasi terisolasi, instalasi jaringan lan kanggo instalasi konsumsi dhewe kanthi batteris utawa akumulasi.

 

Baterai lithium Lithtech TE4000 48V 4.8Kwh nduweni modul BMS cerdas sing ngidini administrasi, dhukungan remot terpusat lan pemantauan baterei (Tegangan, arus, suhu sel lan saben modul, proteksi kakehan, lsp). ,ing cara imbangan saben sel wis ngrambah lan saiki diwatesi sak proses ngisi daya kanggo njamin safety lan efficiency baterei.

 

Kajaba iku, baterei lithium TE4000 48V 4.8KWh duwe port RS485 / RS232 / CAN ing ngarep sing ngidini sambungan paralel modul.

Baterei lithium Lithtech 4V8 100Ah nduweni sifat modular lan kesederhanaan kanggo sambungan paralel, saengga akeh baterei sing bisa disambungake kanthi paralel nganti maksimal 15.

Cathetan: Kita Nyedhiyakake layanan OEM / ODM!

 

Kaluwihan marang baterei Lead Acid:

1. Bobot: Kurang saka setengah bobot baterei asam timbal.

2. Discharge: Baterei lithium-ion dibuwang 100% tinimbang kurang saka 80% kanggo asam timbal.Umume baterei asam timbal ora nyaranake luwih saka 50% ambane discharge.

3. Cycle Life: Siklus baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang 2000-5000 kaping utawa luwih dibandhingake mung 400-500 siklus ing baterei asam timbal.

4. Tegangan: Baterei Lithium-ion njaga voltase ing kabeh siklus discharge.Iki ngidini efisiensi komponen listrik sing luwih gedhe lan tahan suwe.Tegangan asam timbal mudhun terus-terusan sajrone siklus discharge.

5. Biaya: Senadyan biaya wiwitan baterei lithium-ion sing luwih dhuwur, biaya kepemilikan sing sejatine luwih murah tinimbang asam timbal nalika nimbang umur lan kinerja.

6. Dampak Lingkungan: Ana kurang pembuangan lan bebaya lingkungan sing disebabake dening baterei lithium dibandhingake karo baterei asam timbal sing cendhak lan beracun.

7. baterei LiFePO4 paling stabil lan paling aman antarane baterei lithium ion liyane.

 

Tegangan nominal 48V ukuran 482*420*178
Kapasitas Nominal 100 Ah Bobot 48 Kg
Kapasitas @ 20A 300 min Tipe Terminal Konektor
Tenogo 4800Wh Materi kasus baja
Resistance ≤30 Proteksi Enclosure IP20
Efisiensi 99% Tipe Sel Prismatik
Self discharge ≤3,5% Saben wulan Kimia Lifepo4
Modul maksimum ing podo karo 15 Konfigurasi 15S1P
Maksimum kontinu discharging saiki 50A Rekomendasi daya saiki 40A
Puncak discharging saiki 150A≤3s Pangisian daya maksimum saiki 50A
BMS discharge saiki cut-off 130A±20A Rekomendasi voltase pangisian daya 52.5-54V
Rekomendasi pedhot voltase Low 42V Pengisian tegangan BMS cut-off 54V(3.75±0.1V)
Suhu Discharge -20 nganti 60 ℃ Sertifikasi CE/UN38.3/IEC
Suhu Ngisi daya 0 nganti 45 ℃ Komunikasi RS232/RS485/BISA
Pangisian daya cut-off Suhu rendah 0 ℃ (Customized) Klasifikasi Pengiriman UN3480,KELAS9
Ngisi daya Cut-off Suhu Dhuwur
54 ℃ (Customized) Garansi 5 taun

foto

inverter

specifications kinerja

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0