page_banner

Lithtech TE2000 48V 50Ah Baterai Lithium 6000 Kali Siklus Hidup Penyimpanan Energi Surya 48V 50Ah

Iki minangka TE2000, generasi paling anyar saka sel merek Cina sing kondhang kanthi fitur tambahan.Iki minangka baterei Lithium-Ion (Lithium Iron Phosphate) sing canggih kanthi sistem manajemen baterei sing dibangun.Yen digabungake karo inverter sing cocog lan disambungake menyang unit konsumen omah sampeyan, bisa nguwasani omah sampeyan.

Bisa diisi saka panel surya, yen sampeyan duwe, kanggo menehi listrik gratis - sampeyan isih dibayar tarif feed-in lan tarif ekspor sanajan sampeyan nggunakake daya dhewe.

Jumlah:
  • TE2000
  • Lithtech
  • TE2000

Fitur:
  • Integrasi industri vertikal njamin luwih saka 6000 siklus kanthi 80% DoD
  • Desain sing ramping lan kompak cocog karo lingkungan omah sampeyan
  • Nyedhiyakake nganti 5KW kanthi modul tunggal 2,4 KWh
  • Desain modular menehi pelanggan pungkasan kemampuan kanggo milih kapasitas
  • Kompatibel karo umume inverter hibrida sing kasedhiya.

Lithtech TE2000 minangka modul baterei lithium generasi paling anyar.Kesederhanaan ing modulasi baterei ndadekake bisa nggawe sistem panyimpenan kanthi kapasitas cilik utawa gedhe.Instalasi pisanan bisa ditambahi gumantung saka owah-owahan ing syarat energi.

1.TE2000 48v solar baterei dikembangaké karo Highly kinerja sel LFP 3.2V 50Ah lan EV struktur standar kanggo njamin safety lan urip layanan pinunjul.

2. Saben paket baterei Lithtech 48v 50ah lifepo4 dibangun ing Smart BMS kanggo ngawasi lan nglindhungi sel saka suhu abnormal, saiki, voltase, SoC, SoH.

3. Iki minangka baterei sistem solar Plug and play 48v kanthi inverter hibrida supaya gampang banget dipasang.

4.Lifepo4 baterei 48v 50Ah kita nduweni resistance internal kurang lan karakteristik voltase flat dhuwur sak discharging saiki kuwat, kang njamin lapangan aplikasi luwih akeh.
Bisa dipasang kanthi paralel liwat kurung utawa lemari.

 

Model produk
Paket baterei panyimpenan energi TE2000 48v50Ah
Tipe sel
sel lifepo4 (15S1P)
Tegangan nominal
48V
Kapasitas Nominal
50 Ah
Tegangan Pengisian
54V
Pengisian Arus
25A
Ngilangi Arus
25A
Saiki discharging cepet
100A(1S)
Discharge cut-off voltase
45V
Rintangan internal produk rampung
≤100mΩ
Bobot resik
28 kg
Ukuran produk
440 * 410 * 89 mm
Suhu pengisian
0~45 ℃
Suhu mbuwang
-20~55 ℃
Suhu panyimpenan
-20~55 ℃

TE2000

 

 

 

TE2000-SHELL aksesoris rak kabinèt

Spesifikasi kinerja

CE

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0