page_banner

Lithtech TE12100C 32650 Paket Baterai Silinder 12v 100ah Baterai Lithium Ion

Jumlah:
  • TE12100C
  • Lithtech
  • TE12100C

paramater dhasar

Iki sampurna kanggo RV, camper van, boat trolling motor utawa malah sistem panyimpenan energi solar!

Kita seneng lan bangga nawakake baterei ukuran Group 31 sing populer, baterei iki minangka pengganti gulung menyang sistem Asam Timbal.

Paket baterei 12V - Lithium-Iron-Phosphate (LiFePO4) - 100Ah
• Umur dhuwur: 3000 siklus lan liyane (ndeleng grafik)
• Discharge jero diidini nganti 100 %
• Kimia Lithium Iron Phosphate Ultra aman (ora ana run-away termal,
ora ana risiko geni utawa bledosan)
• Embedded BMS (Sistem Manajemen Baterei): nambah umur
LAN aman baterei
• Ora ana Lead, ora ana logam abot, ora ana unsur beracun
• Tanggalan urip > 10 taun
• Kekuwatan suhu sing apik banget (-20 °C nganti +60 °C)
• Daya konstan nalika discharge (resistance internal banget kurang)
• Kerugian Peukert sing sithik banget (efisiensi energi >96 %)
• Mundhut dhewe sithik banget (<3 % saben sasi)
• Ora ana efek memori
• Kira-kira 50 % luwih entheng lan 40% luwih cilik tinimbang Lead-AGM sing padha
baterei karo energi sing bisa digunakake padha

 

◆ Urip siklus layanan baterei LiFePO4 meh 10 kaping baterei timbal-asam, lan nilai panggunaan lengkap luwih dhuwur.

◆ Baterei timbal-asam nduweni memori, nanging baterei LiFePo4 ora duwe fenomena iki, ora perlu dibuwang sadurunge ngisi daya.

◆ baterei LiFePO4 ndhukung discharge tingkat dhuwur lan daya cepet.

◆ baterei LiFePO4 kanthi spesifikasi lan kapasitas sing padha, volume kira-kira 2/3 saka baterei timbal-asam, lan bobote kira-kira 1/3.

◆ sawetara suhu luwih akeh, baterei LiFePO4 bisa discharge ing -20 ~ 60 ℃.

◆ Bisa nahan over-charge lan over-discharge.Ora ana geni, ora ana bledosan.Aman lan dipercaya.

◆ Luwih ramah lingkungan, bebas saka logam abot lan logam langka, ora beracun lan bebas polusi.

◆ ABS pencegahan geni paket Nihan plastik.

◆ Teknologi desain anti banyu.

◆ Diakoni dening UL & CE.

 

Aplikasi

Digunakake ing RV, mobil camping, kafilah,Yacht,marine, prau, kreta golf, mobil wisata, cadangan solar, lampu pv solar lan panggantos asam timbal liyane.

 

Paramater dhasar
Tegangan
12V
Kapasitas
100 Ah
Bobot
13KG
ukuran
325 * 175 * 215 mm
Puncak arus cepet
130A
Sepeda; Pit; ontel
3000+ liwat 80% DoD
Ngisi Arus
25A
Discharge Saiki
50A
Self Discharge
≤3,5% Saben Wulan
Maks.Paralel / seri
4S4P
omah baterei
ABS
Proteksi Enclosure
IP55
Tenogo
Tenogo
Kapasitas @ 20A
300 min
Tipe Sel
Silinder 32700
Kimia
LiFePo4
Konfigurasi
4S17P
BMS
50A

12100C

3000 siklus

3000-siklus

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

TINGGALKE PESAN

Inquire Basket (0)
0