page_banner

Lithtech TE1000 110V 220V 1000W Paket Baterai Cadangan Pembangkit Listrik Portabel

Pembangkit listrik portabel Lithtech TE1000 nawakake stasiun listrik portabel sing paling terjangkau lan entheng sing bisa ngisi daya saka stopkontak USB 3.0, USB lan AC.Ditampilake karo baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang nyedhiyakake panyimpenan energi 1000w sing terus-terusan.

Daya gelombang sinus murni portabel sing dipercaya kanggo ngisi ulang elektronik lan peralatan mainstream, sampurna kanggo hiking, camping, lan fotografi ruangan.

Jumlah:
  • TE1000
  • Lithtech
  • TE1000

Power-to-go, kanthi desain kompak lan entheng sing nampilake macem-macem sambungan kanggo ngisi peralatan mainstream lan liya-liyane.Gunakake ing jero ruangan utawa njupuk TE1000 karo sampeyan kanggo rekreasi njobo, daya latar mburi, hiking, nggunakake kantor, outings rekreasi, camping lan akeh liyane.

● TE1000 minangka paket wiwitan baterei mobil litium portabel Ultra-portabel, entheng, lan kompak kanggo baterei 12-volt.Sumber daya sing sampurna kanggo serep baterei omah lan kegiatan ruangan kaya kemah, mburu, mancing, pesta ruangan lan festival musik lsp.

● Baterei internal bisa digunakake kanggo ngisi maneh piranti seluler pribadhi kaya smartphone, tablet, utawa piranti USB liyane, bisa diisi ulang nganggo port USB apa wae.Kapasitas dhuwur kanggo umume piranti kanthi daya beban kurang saka 1000W, kayata telpon pinter, laptop, Kamera, lampu, TV, penggemar, drone, CPAP, bank daya, kulkas mini, lsp.

● Daya resik tanpa gangguan lan polusi.Diisi maneh liwat solar lan tembok.Ndhukung daya sing terus-terusan ing njaba.

● Luwih aman karo proteksi sirkuit cendhak, proteksi over-charge, proteksi over-heat, proteksi over-discharge, proteksi over-voltage.

Aplikasi:
1. Cocog kanggo Ngarep lan / utawa camp ing wilayah remot tanpa jaringan sumber daya kaya Island, Gunung etc.
2. Ditrapake kanggo Loro jinis AC (220V) lan DC (12V)
3. Ditrapake kanggo Lampu lan macem-macem piranti Listrik lan Elektronik portabel kaya telpon pinter, TV portabel lan Radio malah Kulkas.

 

SPESIFIKASI
PARAMETER DASAR
TE1000
Nominal
Kapasitas Nominal
1000Wh
fisik
ukuran
200 * 294 * 146 mm
Bobot
9,9 kg
listrik
Input
19V 5A @ 12 jam
13V 8A @ 12 jam
24V 5A @ 13 jam
Output
3 port 5V 2.4A DC
2 port 12VDC
1 port 12VDC kanggo wiwitan engine
1 port AC
 
liyane
Ngisi daya lengkap
12 jam (standar)
Siklus Urip
800
Suhu Kerja
-10 ℃ ~ 45 ℃
Suhu rak
-20 ℃ ~ 85 ℃
Sertifikasi
CE, UN38.3, Rohs, FCC, MSDS
Aksesoris
Adaptor Daya, Pangisi daya mobil, Menu, Kartu Garansi, Sertifikat Kualitas

11

 

 

Power-to-go, kanthi desain kompak lan entheng sing nampilake macem-macem sambungan kanggo ngisi peralatan mainstream lan liya-liyane.Gunakake ing jero ruangan utawa njupuk TE1000 karo sampeyan kanggo rekreasi njobo, daya latar mburi, hiking, nggunakake kantor, outings rekreasi, camping lan akeh liyane.

● TE1000 minangka paket wiwitan baterei mobil litium portabel Ultra-portabel, entheng, lan kompak kanggo baterei 12-volt.Sumber daya sing sampurna kanggo serep baterei omah lan kegiatan ruangan kaya kemah, mburu, mancing, pesta ruangan lan festival musik lsp.

● Baterei internal bisa digunakake kanggo ngisi maneh piranti seluler pribadhi kaya smartphone, tablet, utawa piranti USB liyane, bisa diisi ulang nganggo port USB apa wae.Kapasitas dhuwur kanggo umume piranti kanthi daya beban kurang saka 1000W, kayata telpon pinter, laptop, Kamera, lampu, TV, penggemar, drone, CPAP, bank daya, kulkas mini, lsp.

● Daya resik tanpa gangguan lan polusi.Diisi maneh liwat solar lan tembok.Ndhukung daya sing terus-terusan ing njaba.

● Luwih aman karo proteksi sirkuit cendhak, proteksi over-charge, proteksi over-heat, proteksi over-discharge, proteksi over-voltage.

Aplikasi:
1. Cocog kanggo Ngarep lan / utawa camp ing wilayah remot tanpa jaringan sumber daya kaya Island, Gunung etc.
2. Ditrapake kanggo Loro jinis AC (220V) lan DC (12V)
3. Ditrapake kanggo Lampu lan macem-macem piranti Listrik lan Elektronik portabel kaya telpon pinter, TV portabel lan Radio malah Kulkas.

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0