page_banner

Lithtech ESS Powerwall Hibrid 48V 200Ah LiFePO4 Baterai Lithium Ion 48V 10KWh Baterai Sistem Penyimpanan Surya Rumah

Jumlah:
  • Baterei daya 10kwh
  • Lithtech
  • 10 Kwh

100ah 48v 5KWH

<5000 Siklus Urip ing 80% DoD (Depth of Discharge)

Ing Tampilan Layar lan Readout majeng

Long Cycle Charge Umur Discharge

SISTEM MANAJEMEN BATERAI SMART (SMART BMS)

WALL MOUNTABLE UTAWA RACK MOUNTABLE WITH KURUNG KANGGO

PARALEL TEKAN 15 UNIT.

SOFTWARE LAN SAMBUNGAN DATA KANGGO MONITORING KINERJA SEL INDIVIDU LAN PARAMETER

 

Pemantauan voltase sel
Monitoring arus pengisian/discharge
Proteksi hardware
Kontrol discharge
Kontrol daya
imbangan
Ngawasi Suhu
Indikasi Status Kerja LCD & DISPLAY LED
PACK Voltage Monitoring
Weker gagal
Multiple baterei bisa disambungake ing podo karo <<16sets

 

Baterei lifepo4 Lithtech 48v 200ah sing dipasang ing tembok yaiku baterei Lithium iron Phosphate (LFP) 5 kWh 48V kanthi desain tanpa pangopènan.Lithtech Lithium Battery gampang digabungake karo solar utawa kanggo operasi mandiri kanggo ngirim daya menyang omah sampeyan awan utawa wengi.Baterei LFP 200ah 48V terus-terusan dipercaya lan bakal njaga sistem tata surya sampeyan nalika listrik mati, utawa nggunakake energi sing disimpen ing wayah awan kanggo nguwasani omah ing wayah wengi.

TE5000 nduweni sistem manajemen baterei sing nggabungake fitur safety multilevel kalebu overcharge lan proteksi discharge jero, pengamatan voltase lan suhu, ngawasi lan balancing sel, lan saklar On/Off pemutus DC 125 Amp sing bisa diakses.Baterei Lithium Lithium kanthi kinerja dhuwur iki nduweni kapasitas daya gedhe, kanthi daya cepet lan daya discharge terus-terusan, nggawe konversi 98% kasar.Teknologi Lithium iron Phosphate (LFP) canggih ngoperasikake kisaran suhu sing luwih akeh kanggo menehi kinerja sing paling bisa dipercaya.LFP wis kabukten minangka salah sawijining teknologi Lithium sing paling aman ing industri lan digawe kanthi standar paling dhuwur.

 

Model
Paket Baterai 48 Volt Lifepo4 48V 200Ah Penyimpanan Energi ESS Baterai Lithium Ion
Tegangan
48v
Kapasitas
200Ah
Standar Ngisi Arus
0.5C
Max Ngisi Arus
100A
Konstan Discharge Saiki
100A
Puncak Discharge Saiki
200A
Siklus Urip
80% DOD 5000 siklus
ukuran
780mm * 556mm * 178mm
Bobot
105Kg

Baterei tembok daya 10kwh

Link cepet

KONTAK KAMI

layang: info@lith-tec.com
Telpon: + 86-755-23772509
Ponsel: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

Ninggalake PESAN Panjenengan

Inquire Basket (0)
0