page_banner
    Sampeyan kene:
  • Ngarep
  • Produk
  • Sel
  • >> Baterai Lithtech 3.2V 100Ah LiFePO4 3.2V 100Ah Lithium Iron Phosphate Cell

Baterai Lithtech 3.2V 100Ah LiFePO4 3.2V 100Ah Lithium Iron Phosphate Cell

1. Kinerja keamanan sing apik, baterai polimer ora bakal nyebabake bledosan, struktur aman lan bisa dipercaya.

2. Bobot entheng, gampang diangkut, ngirit biaya transportasi.

3. Resistensi internal cilik, bisa kurang saka 2mΩ, sing nyuda konsumsi diri lan ndawakake umur layanan.

Baterai 4.Lifepo4 nduweni kapasitas gedhe lan bisa dadi seri lan paralell

5. Kinerja ngeculake luwih stabil lan desain sirkuit proteksi luwih gampang.

Jumlah:
  • 3.2V 100Ah
  • Lithtech
  • 3.2V 100Ah

Kauntungan saka 3.2 Volt Lifepo4 Prismatik sing Bisa Diisi ulang Sel Batere:

Umure batere luwih dawa - siklus urip 6000 kaping, 10 kali luwih akeh tinimbang batere asam timbal

Ngeculake awake sithik

Memori gratis

Kinerja stabil lan ngisi daya tetep.

Stabilitas termal sing luar biasa

Kinerja suhu sing jembar

Perlindhungan sirkuit cendhak

Nglindhungi biaya lan nglindhungi pangreksan

Liwat proteksi saiki

Nggawa lan dipasang kanthi gampang - bisa digawa lan diinstal ing endi wae

Ngisi daya cepet - udakara 4 ~ 6 jam kanggo diisi daya kanthi lengkap

Bobot sing luwih entheng - 1/2 ~ 1/4 bobote dibandhingake karo batere LA

Ora mbutuhake pangowahan menyang sistem pangisi daya batere asam timbal

Keamanan sing luwih apik - anget anget, ora ana bledosan lan tembakan, tanpa bocor

Ramah lingkungan - ora ana timbal beracun, ora ana asam, ora ana logam abot / langka,

Ora ana gas gas sajrone ngisi biaya, tanpa bocor lan polusi

 

Aplikasi:

Batre kita cocog kanggo

Kendaraan Rekonsultasi / Kendaraan Surya / Listrik / Panyimpenan Off-grid / Industri Laut.

mobil listrik, pesawat model, alat listrik, gerobak golf, pelatih tur, motor listrik, sepeda listrik, batere laptop, Piranti listrik, Panyimpenan tenaga surya, senter LED, alat listrik, piranti seluler, Daya serep, lsp.
Kendaraan listrik hibrida plug-in penumpang (PHEV)
Kendaraan listrik batere penumpang lan komersial (BEV)

 

Napa Baterai LiFePO4? Keamanan lan Ramah Lingkungan — Materi Li-Fosfat nduweni kemampuan resistansi thermo luwih apik; ora njeblug ing kahanan ekstrem. Nduwe kimia Eco-Friendly lengkap vs. Asam Lead beracun lan Ni-MH. Kinerja lan Stabilitas - Output daya instan sing luwih dhuwur tinimbang batere konvensional. Siklus urip batere iki udakara 5 taun ing operasi normal. Efek Biaya - Efisien luwih larang karo batere konvensional ing babagan biaya sistem kontrol larang lan tugas pangopènan profesional. Konsistensi Gedhe – Kita cocog sadurunge dikirim.

 

Ora Katrangan / Barang Spesifikasi Pangandikan
1. Kapasitas nominal 100.0Ah 2.5-3.65V50A arus debitStatus dhisikan
2. Kapasitas minimal 100,0 Ah

2.5-3.65V

50A arus debit

Status dhisikan

3. Rentang voltase operasi 2,50 - 3,65V NA
4. Resistensi batin awal ≤0.35mΩ * InitialStatus* 50% SOC
5. SOC Wiwitan ≈40% SOC (40 Ah) NA
6. Rentang Suhu Ngisi daya 0 ~ 55 Waca 2.2
7. Mbuwang Range Suhu -20 ~ 55 ℃ Waca 2.3
8 Siklus urip > 5000+
9. Bobot 2,25Kg NA

 

3.2v 100ah

3.2V 100Ah4

Pranala Cepet

KONTAK KAMI

Layang:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Telpon: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKE PESAN

Takon basket ( 0)
0