BG-2

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. Minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus kanggo R&D lan pemasaran produk baterai isi ulang Lithium. Kanthi kreatifitas teknis lan manajemen ilmiah, Lithtech wis nggawe tim insinyur, desainer, inovator R&D kelas siji, manajer produk, jaminan kualitas lan penjualan / layanan pelanggan. Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium sing bermutu,
Kita uga nyedhiyakake layanan lengkap kanggo produk baterai sing disesuaikan, kalebu desain baterai, pangembangan, sel seleksi lan BMS, Charger, Kami nyedhiyakake macem-macem solusi batere lan sumber daya blanja siji-sijine kanggo para pelanggan. Mula mula akeh wong sing ngerti Energy Lithtech ing omah lan ing luar negeri.
Produk baterai lithium kita akeh digunakake ing cadangan UPS 、 Menara Telecom 、 Sistem panyimpenan energi surya vehicles kendaraan listrik 、 AGV-Kreta Golf 、 Cleaner dalan 、 motor listrik light lampu jalan surya 、 lan alat listrik lsp.
Kaya sing wis dingerteni, batere lithium minangka sel batere sing paling akeh digunakake ing industri elektronik. iku bobot entheng, lingkungan, siklus dawa, dadi bisa dadi panggantos sing apik kanggo baterai asam-timah, Lithtech nyedhiyakake apa sing sampeyan butuhake.
Minangka salah sawijining perusahaan sing akeh ngembangake pemasok baterai / baterai sing berpengalaman ing China. Lithtech isih enom, energik lan kreatif, kita bakal terus ngembangake produk kanthi ide inovatif lan teknologi terobosan ing mbesuk, Kita yakin bisa nggawa kualitas urip luwih apik ing donya kanthi promosi teknologi batere Lithium ing kabeh aplikasi sing ana ing urip.
Urip Anyar Energi Anyar Sugeng Rawuh ing Lithtech!

OEM / ODM

Kita duwe pabrik standar modern lan nggunakake luwih saka 100 karyawan.

SEL

Kirimake produk inovatif ing pasar kanthi luwih cepet; Ningkatake reliabilitas kualitas produk.

BMS

Yen perlu, kita bisa menehi sertifikat rekaman elektronik nanging dokumen asli kudu disimpen ing perusahaan.

CHARGER

kita duwe desainer lan teknisi profesional sing kuwat kanggo menehi pitulung teknis.

MILESTONE

  • 2020
      • Mromosi paket batere modul
      • Nggayuh ESS level MW
      • Ngembangake sistem cadangan stasiun telekomunikasi 5G
  • 2019
    • Ditampa minangka Natinal Hight-tech Enterprise

      Disetujoni dening proyek kerjasama Talent "Merak Nasional" Nasional

      Luwih saka 20.000 unit sistem batere lithium wis kasedhiya ing HESS lan fluk kendaraan kanthi kecepatan rendah

  • 2018
    • Mitra ing pabrik Pack, tim pak profesional dibentuk

      Nggawe kerjasama strategis karo Perusahaan Kendaraan Lingkungan Nanning, Dalian Rongke Power, SIASUN

  • 2017
    • Lithtech didegaké, kanggo nawakake solusi batere lithium

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×

Pranala Cepet

KONTAK KAMI

Layang:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Telpon: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKE PESAN

Takon basket ( 0)
0