LLithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
LLithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
LLithtech 10KWh 51.2V 200Ah Power Wall Home Energy System

Babagan Kita

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai Lithium sing bisa diisi ulang. Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.

0
PRODUK
0
PASAR
0
NGALAMI
0
Koperasi

PRODUK KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai lithium sing bisa diisi ulang.
Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.
;
Lithtech TE24100 2kw Lithium Battery Ups Lithium Solar Battery LCD USB Deep Cycle Telecom 24v 100ah Lifepo4 Battery Pack
Lithtech TE24200 Deep Cycle 24V 200Ah LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Iron Rechargeable Battery
Lithtech TE12200 Deep Cycle Lithium Ion 12V 200Ah Lifepo4 Battery For Rv/Boats/Marine Use
Lithtech ESS Powerwall Hybrid 48V 200Ah LiFePO4 Lithium Ion Battery 48V 10KWh Home Solar Storage System Battery
Lithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
Lithtech TE12300 12.8V 300Ah RV Battery Pack for Lead Acid Replacement 12V 300Ah LiFepo4 Battery
Lithtech TE2000 48V 50Ah Lithium Battery 6000 Times Cycle Life Solar Energy Storage 48V 50Ah
Lithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
Lithtech TE12100 Solar Lifepo4 12v 100ah Lithium Iron Phosphate Battery Pack
APLIKASI

BLOG

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi, khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk baterai Lithium sing bisa diisi ulang. 

Sing melu riset & pengembangan, produksi, lan penjualan batere lithium berkualitas tinggi.
 

Kepiye Stasiun Listrik Panyimpenan Energi luwih Aman lan Luwih dipercaya?

01-Napa panyimpenan energi terpusat duwe risiko keamanan? Kita bisa nerangake saka perspektif dimensi energi listrik. Tegangan lan arus minangka dimensi siji, voltase sederhana, yen ora ana arus, ora ana bebaya, kayata garis tegangan tinggi 10KV, 220KV, kita nggunakake insulator kanggo ...

2021 / Jun / Jum
Apa bedane antara sel surya lan baterai lithium-ion panyimpenan energi

Baterai surya minangka salah sawijining peralatan pembangkit listrik, sing ora bisa nyimpen energi listrik kanthi langsung, dene baterai lithium ion minangka batere panyimpenan, lan kanthi terus-terusan bisa nyimpen listrik kanggo digunakake pangguna. Dibandhingake karo baterai lithium-ion panyimpenan energi, salah sawijining kekurangan sol ...

2021 / Jun / Sel
Metode langkah-langkah lan langkah-mudhun batere lithium

1. Uji panguat batere lithium dhisik, wenehi batere lithium mudhun dadi 3,3V liwat chip step-down, banjur pasangkan daya menyang mikrokontroler lan modul Bluetooth, lan rencanakake nambah nganti 7V kanggo nggawa beban. Asil: Modul Bluetooth ora bisa digunakake lan ora bisa digoleki. Mbusak t ...

2021 / Jun / Sel
Pengetahuan babagan agen konduktif kanggo baterai ion lithium

Minangka bagean penting saka baterei ion lithium, agen konduktif, sanajan ngemot jumlah batere sithik, iki mengaruhi kinerja batere ion lithium, lan pengaruhe kanggo ningkatake kinerja siklus batere, pangembangan kapasitas, kinerja tingkat , lsp. Imp ...

2021 / Jun / Jum
Hak Cipta  2020 Shenzhen Lithtech Enegy Co., Ltd.

Pranala Cepet

KONTAK KAMI

Layang:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Telpon: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKE PESAN

Takon basket ( 0)
0